fbpx

Практични и ефикасни

Един продукт за ежедневна грижа за тялото, който комбинира хипоалергенен и антибактериален сапунен гел + абразивна гъба.

Лесни за употреба 

Текстурата на материала помага за по-доброто разнасяне на сапуна и премахва всички нечистоти по кожата на тялото.

Защита от зарази

Като гъби за еднократна употреба, те предотвратяват кръстосано замърсяване и пренасяне на зарази.

Икономични 

Времето, отделено в грижа за хигиената на пациентите, намалява с около 40%. Намалява се употребата на големи количества гел, вода и хигиенни материали.

Сапунените гъби от Soapy Sponge са иновативен продукт за еднократна употреба. Те са инпрегнирани със сапунен гел, който създава пяна при контакт с вода. Използването на сапунените гъби осигурява правилна и естествена хигиена на кожата. Благоприятната комбинация от приятно масажиране, отстраняване на всички замърсявания и неприятни миризми от кожата, оставя щастливи дори и най-скептичните потребители на продукта. 

 

 

Тези сапунени гъби са предпочитан продукт в повече от 20 страни по света, като спомагат работата на медицинските работници, благодарение на лесната работа с тях в грижата за пациенти. 

 

Soapy Sponge са идеален продукт за използване както в ежедневието, така и при всяко бягство сред природата.

 

Компактността им ги прави предпочитан избор от много родители в грижата за добрата хигиена на децата у дома и в училище.

Гъбите от Soapy Sponge са лесно преносими в личните принадлежности. Също така, намират употреба след фитнес или други спортни занимания като средство за бързо почистване и освежаване на кожата.

 

Те са идеален и верен спътник, който подсигурява добрата ви хигиена в един компактен и джобен вариант.