fbpx
Кожата на лицето е подобна на тази на тялото, но малко по-деликатна, тъй като е изложена ежедневно на въздействието на околната среда.
Нашите гъби са дерматологично тествани и разработени с цел минимизиране на потенциала за причиняване на дразнене и следователно могат да се използват за измиване на лицето.
Все пак е важно да запомните, че както очите, така и устата са зони, където трябва да се избягва контакт с гел или сапун.
Всички съставки, използвани във формулите, са одобрени съгласно международните стандарти за безопасност, прилагани по целият свят. Една от основните ни грижи, в допълнение към доставката на отличителни продукти, е да се гарантира безопасността на нашите потребители и затова всички формули са подложени и преминали дерматологични изследвания за хипоалергенност.
В случай на контакт с очите, те трябва да се измият обилно с вода. В случай на дразнене на кожата, преустановете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.
Предлагаме продукти от различни материали: полиестерни влакна, пяна, както и сапунени гъби изработени от биоразградими влакна. Опаковката е изработена от двуориентиран полипропилен, който е 100% рециклируем.
Всички наши продукти са създадени за ежедневна употреба, както и повече от веднъж на ден ако е необходимо. Въпреки това, не всички типове кожа са еднакви, затова използваме материали с различни нива на мекота. Обикновено те могат да се прилагат ежедневно и повече от веднъж, но ако започнете де изпитвате дискомфорт при употребата, препоръчваме да смените с по-нежен за кожата продукт. В случай на дразнене спрете нанасянето.
Препоръчително е изплакване с вода и подсушаване с кърпа. При лежащи пациенти, след почистване, кожата може да се забърше само с влажна кърпа, без отмиване. Предлаганата от нас специфична формула не налага необходимост от изплакване с вода при почиствания на кожата до 4-5 дни, след което е препоръчително измиването с вода на почистваните зони на тялото.