fbpx

Хигиена и здраве за всеки тип кожа

Нашата мисия е да се погрижим за подобряване на здравето и добрата хигиена на нашата общност. От 2019 г. сме посветени на популяризирането на сапунените гъби за еднократна употреба в България, като се надяваме, че в определен момент, те ще бъдат достъпни навсякъде и за всички, млади и възрастни.

Фабриката, произвеждаща сапунените гъби, е специализирана в производството на продукти за лична хигиена. Тя е основана през 1980 г. в Испания от практикуващ фелдшер, с цел да подобри и модернизира хигиенните методи прилагани при лежащоболни, практикувани по това време, с един нов и иновативен продукт – сапунена гъба за еднократна употреба.

 

 

Нашите сапунени гъби отговарят на всички нужди на пациентите, които са приковани към легло или имат ограничена подвижност. Специално създадени за избягване на кръстосано замърсяване, гъбите за еднократна употреба улесняват работата на хората полагащи грижи, като същевременно подобряват значително благосъстоянието на пациентите.

 

 

Гъбите предлагани от Soapy Sponge отговарят на най-високите европейски стандарти и се продават в повече от 20 страни по целия свят, където всички усилия са насочени към грижата както за хората, така и за околната среда. Техният специален хипо-алергенен и антибактериален гел е с pH 5.5, а развитието в тяхното производството е един постоянен и непрекъснат процес, осигуряващ на потребителите висококачествени продукти.

 

Производителят на продуктите е лидер както в болничния сектор, така и в хосписите в Западна Европа, благодарение на повече от 35 години опит в сектора. 

В следствие на това, ние имаме продукт отговарящ на нуждите на лежащи пациенти и хора с намалена подвижност.